carbologo.jpg

kartyalogokII.jpg

Mi nem csak kereskedünk a gyémántszerszámokkal.

Nap, mint nap dolgozunk velük!


Üdvözöli Önt a Carbodiam Magyarország Kft.!

Gyémántszerszámok - csúcsminőségben.
Ön is - mint sokan mások - a legjobb akar lenni, s a legtöbbet szeretné nyújtani a megrendelői számára. Az építőiparban naponta tűnnek fel újabb és újabb anyagok, melyeket Önnek meg kell munkálnia - egyre rövidebb határidővel, egyre szigorúbb előírások, munkavédelmi szabályozások terhe mellett. Megrendelői Önre bízzák, hogy miként, milyen gyémántszerszámokkal, gépekkel végzi el a munkát, őket sokkal inkább az foglalkoztatja: mennyiért, mennyi idő alatt, milyen minőségben tesz eleget az elvárásoknak. A verseny, a nyomás egyre nagyobb.
Precízen, gyorsan teljesíteni csak a legjobb minőségű, megbízható, sokoldalú, átgondoltan megtervezett gyémántszerszámokkal lehet, s csakis akkor, ha pontosan tudjuk, mely területeken vethetjük be őket.
Ebben próbálunk meg segíteni Önnek termékeinkkel, melyek a világ számos pontján győzték már meg a velük dolgozó szakembereket.

Cégünk 2011 óta a német Samedia S.A.S. termékeit is forgalmazza, így még szélesebb kínálatból tudjuk kiszolgálni Tisztelt Megrendelőnket.


A weboldalt a Carbodiam Magyarország Kft. üzemelteti. Minden jog fenntartva!

  

aljzatvagas-lancban-MW001.jpg

Aljzatvágás nagyteljesítményű gépekkel

Tudjon meg többet