carbologo.jpg

Mi nem csak kereskedünk a gyémántszerszámokkal.

Nap, mint nap dolgozunk velük!


Üdvözli Önt a CARBODIAM MAGYARORSZÁG KFT!

GYÉMÁNTSZERSZÁMOK - CSÚCSMINŐSÉGBEN

Ön is - mint sokan mások - a legjobb akar lenni, a legtöbbet szeretné nyújtani megrendelői számára.
Az építőiparban naponta tűnnek fel újabb és újabb anyagok, melyeket meg kell munkálnia - egyre rövidebb határidővel, egyre szigorúbb előírások, munkavédelmi szabályozások terhe mellett.
Megrendelői Önre bízzák, hogy miként, milyen gyémántszerszámokkal, gépekkel végzi el a munkát; őket sokkal inkább az foglalkoztatja: mennyiért, mennyi idő alatt, milyen minőségben tesz eleget az elvárásoknak.
A verseny, a nyomás egyre nagyobb.
Precízen, hatékonyan teljesíteni csak a legjobb minőségű, megbízható, sokoldalú, átgondoltan megtervezett gyémántszerszámokkal lehet, s csakis akkor, ha pontosan tudjuk, mely területeken vethetjük be őket.
Ebben próbálunk meg segíteni termékeinkkel, melyek a világ számos pontján győzték meg a velük dolgozó szakembereket, betonvágó vállalkozásokat. 
Legyen szó akár családi házak építéséről, lakópark projektről, útépítésről vagy betonelem gyártó cégekről, netán egyedülálló, speciális feladatokról: innovatív megoldásokat kínálunk, segítünk a gyémánttechnika szerteágazó világában eligazodni, megkönnyíteni a szerszám kiválasztás vagy gyártás sokszor bonyolult, tapasztalatot igénylő feladatát.  

Cégünk 2011 óta a német Samedia S.A.S. termékeit is forgalmazza, így még szélesebb kínálatból tudjuk kiszolgálni Tisztelt Megrendelőinket.

kartyalogokII.jpg


A weboldalt a Carbodiam Magyarország Kft. üzemelteti. Minden jog fenntartva!